[MWC] Lenovo portfolio focust op intelligence

Lenovo presenteert tijdens MWC haar visie voor 2018 op technologische innovatie. De kern van de Lenovo-strategie is de toepassing van Augmented Intelligence. Door nieuwe AR-, VR- en spraakgestuurde technologieën toe te passen in haar producten.

Het gaat om intuïtieve nieuwe spraakgestuurde Yoga2-in-1 laptops, tot Moto Mods en geavanceerde datacenteroplossingen.

Op MWC introduceert Lenovo nieuwe 2-in-1-modellen: de Yoga 730 (13-inch en 15-inch-modellen) en de 14-inch Yoga 530. De nieuwe Windows 10-convertibles zijn voorzien van moderne designs, krachtige laptopprestaties en zijn zo draagbaar als een tablet. Met ingebouwde Cortana en Alaxa is de Yoga 730 een slimme handsfree assistent die spraakopdrachten herkent waar de gebruiker ook is in de kamer en daarnaast meer keuzemogelijkheden heeft.

Motorola is van mening dat technologie ons leven moet verrijken en niet moet afleiden. Daarom biedt Motorola verschillende intelligente oplossingen om te helpen de balans tussen telefoon en leven te houden. Onderdeel hiervan is de Motorola Health mod, die te zien is op MWC. Daarnaast kondigt het bedrijf een samenwerking aan met SPACE, die de gebruiker via een app inzicht geeft in je telefoongebruik.

Lenovo’s Data Center Group breidt haar activiteiten uit in de telecommunicatie en IoT. Lenovo lanceert een voor prestaties geoptimaliseerd aanbod op basis van Lenovo’s ThinkSystem SR630/ SR630-servers en switches, Red Hat OpenStack Platform en Mellanox ConnectX-4 NIC’s.

Ook neemt Lenovo deel aan het ‘Intel Select Solution for NFV’-programma en biedt het een oplossing die is geoptimaliseerd voor NFV-workloads op basis van encryptie en compressie. De oplossing bestaat uit Intel QuickAssist Technology (QAT) en Intel XXV710 NIC ingeschakeld op Lenovo SR650 / SR630-servers.

Meer informatie: www.lenovo.com