Microsoft cloud specialisten ETTU en Wortell fuseren

De Microsoft partners Wortell uit Lijnden en ETTU uit Gouda zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam Wortell. Samen vormt het nieuwe bedrijf een groep van 180 enthousiaste specialisten.

De reden voor de fusie is de volgende. De relaties van beide partijen hebben een toenemende behoefte aan het vergaand digitaliseren van processen en ontwikkelen van nieuwe diensten (innovatie). Daarbij is er een grote vraag om oude legacy applicaties om te zetten naar cloud applicaties. ETTU heeft hier veel ervaring mee, zowel met de innovatiekant als het herontwikkelen van applicaties voor cloud platformen.
Daarnaast heeft ETTU een online Workplace en DMS ontwikkeld met de naam Debble. Door dit te combineren met de door Wortell ingerichte Modern Workplace omgevingen en Office 365 implementaties ontstaat een krachtige totaaloplossing. Een complete digitale werkplek die al dan niet als een SAAS-dienst kan worden afgenomen.

gefuseerd

Het fusiebedrijf dat Wortell gaat heten heeft uitgebreide expertise in digitale transformatie en het versneld naar de Azure cloud brengen van de ICT omgevingen van haar klanten. Wortell heeft de ambitie om haar groei voort te zetten, zowel autonoom als via overnames. Ze wordt daarbij ondersteund door Holland Capital. De nieuwe organisatie zal blijven werken vanuit de locaties in Lijnden en Gouda. De directie blijft bestaan uit Eric-Jan Vroon, Piet Vink, Luc Joziasse en Danny Burlage.

www.wortell.nl

Vorig artikelTech Data ziet omzet en winst toenemen
Volgend artikelTJIP-onderzoek: meerderheid positief over smart cities
Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.