Mendix versnelt bedrijfsinnovatie in de cloud met IBM Bluemix

Mendix, specialist in digitale innovatie en Applicatie Platform-as-a-Service (aPaas) is voortaan op het IBM cloudplatform Bluemix. Door de mogelijkheden die Mendix biedt voor snelle applicatieontwikkeling, beschikbaar te maken voor Bluemix’ cloud-, mobile, analytics en IoT-diensten, worden IT-teams in staat gesteld de levering van Smart Apps te versnellen en zo beter te kunnen innoveren en concurreren in de digitale economie.

Mendix levert een uitgebreide cloud-stack die grootschalige, snelle innovatie mogelijk maakt. Mendix stelt zowel business als IT in staat gedurende de volledige levenscyclus van applicaties samen te werken. Door middel van visuele modellen en mogelijkheden voor Agile projectmanagement en one-click deployment, kunnen kleine teams web-, mobiele en IoT-applicaties bouwen in korte, iteratieve cycli. Deze applicaties worden nu gecombineerd met Bluemix’ enterprise-grade component services en Bluemix’ applicatie deployment- en beheerfunctionaliteiten. Dankzij de samenwerking kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van Bluemix’ uitgebreide cloud-, mobile-, analytics- en IoT-diensten om intelligente, proactieve, omgevingsbewuste Smart Apps te bouwen.

De Mendix-Bluemix-integratie is mogelijk door de gezamenlijke ondersteuning van Cloud Foundry. De adoptie van het open source-platform wordt aangejaagd door digital-first bedrijven; waar productiviteit van ontwikkelaars en betrouwbare, beheersbare en elastische cloud-diensten essentieel zijn. Mendix helpt bij de versnelling van de Cloud Foundry-adoptie door het gemak waarmee cloud-native applicaties kunnen worden ontwikkeld. IBM Bluemix maakt dat strategisch mogelijk.

Meer informatie: www.mendix.com