Max Verstappen wordt Tech Talent Leader bij Exact

Max Verstappen, de eerste Nederlandse winnaar van een F1-race, gaat in de rol van Tech Talent Leader de HR Board van sponsor Exact adviseren over het Tech Talent Programma. Daarin worden huidige en toekomstige Exact-techtalenten begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling.

Verstappen: “Talent is van belang wanneer je de top wilt bereiken. Net als focus en vastberadenheid. Je moet nieuwe dingen willen leren en jezelf snel kunnen aanpassen aan nieuwe situaties. Aan de hand van mijn eigen achtergrond hoop ik het talent bij Exact te kunnen laten zien dat het realiseren van doelen betekent dat je hard moet werken. En dat hoe getalenteerd je ook bent, je teamwork en samenwerking nodig hebt om écht succesvol te zijn.”

Exact CEO Erik van der Meijden benadrukt het grote belang van developers en designers voor de groei van zijn bedrijf. “Het is echt een verrijking van ons partnership met Max Verstappen om hem als motivator voor deze groep te kunnen zetten. Als je ziet wat zijn winst in Spanje losmaakt in Nederland, dan kun je je wel voorstellen wat het voor onze talenten betekent dat hij bij Exact de rol van Tech Talent Leader krijgt. We zijn heel trots op zijn prestaties en vinden de manier waarop hij zijn sportcarrière invult ongelooflijk inspirerend. Het is een mooie kans dat Max anderen deelgenoot wil maken van zijn persoonlijke ervaringen als toptalent.”