Avanade Nederland start nieuwe Advisory Services voor digitale transformatie

IT-bedrijf Avanade, een digitale innovator binnen het Microsoft ecosysteem, heeft Marit van Dijk aangesteld als hoofd van de nieuwe Advisory Services praktijk in Nederland.

In haar nieuwe rol is zij verantwoordelijk voor het opbouwen en uitbouwen van het Advisory Services team in Nederland, dat zich richt op het ontwikkelen van digitale transformatie strategieën voor Nederlandse organisaties en hen toekomstbestendig maken.

Marit van Dijk

De start van Advisory Services Nederland is de volgende stap om klanten end-to-end bij te staan in hun digitale transformatie; van strategie en implementatie tot waarde realisatie. Op 1 januari 2018 werd Dione de Jong al aangesteld om binnen de regio Europa deze nieuwe praktijk op te zetten en vorm te geven.

Van Dijk heeft in verschillende rollen bij Nolan, Norton & Co en KPMG ruime ervaring opgedaan in het adviseren van bedrijven wereldwijd over digitale transformatie. Sinds de start van haar carrière richt zij zich op de combinatie van twee belangrijke gebieden voor digitale transformatie: business en technologie. “Klanten vragen om een volledig advies van strategische partners om hun digitale agenda vorm te geven. Wij combineren business, technologie, klantgerichtheid en agile methodiek om snel tot nieuwe, innovatieve digitale strategieën en bijhorende prototypes te komen. Ik kijk ernaar uit om in nauwe samenwerking met de technici en Advisory consultants, onze klanten te helpen bij het vormgeven en implementeren van hun digitale visie”, aldus Van Dijk.

www.avanade.com