Lexmark lanceert nieuw wereldwijd Partner Programma

Printing en imagingspecialist Lexmark heeft Lexmark Connect gelanceerd, het nieuwe wereldwijde partner programma dat Lexmark partners in staat moet stellen nóg succesvoller te opereren.

Lexmark Connect biedt alle partners toegang tot innovatieve imaging oplossingen en technologieën, naast alle tools, hulpmiddelen en zakelijke voordelen, om meer businesskansen te verzilveren en hun winstgevendeheid op t voeren.

“Om groei te stimuleren moet eenvoud voorop staan in een partnerprogramma,” aldus vice president Global Channel Sales, Sammy Kinlaw. “Lexmark Connect maakt het gemakkelijk om gebruik te maken van onze uitgebreide reeks hulpmiddelen, middelen en expertise. Partners kunnen zich eenvoudig aanmelden en profiteren van de voordelen van het programma.”

Naast regelmatige promoties en financiële voordelen die partnerverkoopteams motiveren om te groeien en de winst te maximaliseren, is Lexmark Connect opgezet om partnersucces te belonen. “Door onze gelaagde aanpak heb je meer voordelen naarmate je verder groeit,” stelt Kinlaw.

Lexmark Connect biedt verschillende programmatracks voor een aangepaste ervaring, afgestemd op het specifieke bedrijfsmodel en klantenbestand van de partner. Lexmark onderscheidt Business Solutions Partners, Commercial Partners en Distribution Partners.

Meer informatie: www.lexmark.nl