Legrand-onderdeel Netatmo lanceert Netatmo PRO voor installatiebranche

Vorig jaar nam energiemanagementspecialist Legrand de Franse start-up Netatmo over. Inmiddels maakt dit merk integraal deel uit van de groep, maar behoudt wel zijn eigenheid. Ook is het werkterrein uitgebreid: naast de eindconsument wordt nu ook de installatiebranche sterk betrokken bij het merk.

Met Netatmo PRO krijgt hij alvast een innovatief productassortiment voorgeschoteld boordevol slimme, gebruiksvriendelijke en eenvoudig te installeren huisproducten.

Energiebeheer & veiligheid

Het assortiment van Netatmo PRO bestaat enerzijds uit producten die de nadruk leggen op energiebesparing en anderzijds uit toestellen die focussen op veiligheid. Op het vlak van energie zijn er slimme thermostaten en slimme radiatorkranen. Hiermee regelen eindgebruikers zelf de temperatuur in elke ruimte en besparen ze energie, zonder in te boeten aan comfort. Voor meer veiligheid zijn er slimme rookmelders en slimme camera’s voor binnen en buiten. De camera’s waarschuwen gebruikers in realtime, zodat ze bij inbraak snel actie kunnen ondernemen. De rookmelders versturen realtime-meldingen naar hun smartphone wanneer er rook wordt gedetecteerd.

Eenvoudige installatie

Wie zijn portfolio verder wil uitbreiden en extra toegevoegde waarde bieden, gaat aan de slag met het Netatmo PRO-assortiment. De toestellen zijn slim, gebruiksvriendelijk en ook nog eens eenvoudig en snel te installeren. Als installateur heb je geen IT-kennis nodig voor de configuratie. Download simpelweg de Netatmo Energy-app of de Netatmo Security-app en voer het wifi-wachtwoord van de eindgebruiker in. Eenmaal geïnstalleerd, kunnen je klanten overal ter wereld en te allen tijde hun woning op afstand monitoren. Bovendien kunnen ze hun verwarming of beveiligingssysteem ook bedienen met hun eigen stem. Logisch dus, dat er een steeds grotere vraag is naar dit soort producten.

4 jaar PRO garantie

Installateurs die aan de slag gaan met Netatmo PRO krijgen 4 jaar exclusieve PRO garantie op het volledige productassortiment. Gecertificeerde Netatmo PRO installateurs worden vermeld op de PRO lijst, waardoor ze nieuwe klanten aantrekken en hun business verder kunnen uitbreiden.

Meer informatie: pro.netatmo.com