LANCOM Systems start firewall-promotie met R&S UF-200 of UF-300

Onder het motto ‘IT-beveiliging kan zo simpel zijn’ verleidt de Duitse netwerkleverancier LANCOM Systems het kanaal met een aantrekkelijke firewall-bundel. Tot eind maart 2020 ontvangen resellers die kiezen voor een LANCOM R&S Unified Firewall UF-200 of UF-300 een licentie voor drie jaar cadeau.

De eenvoudig te gebruiken Next-Generation-UTM-Firewalls zijn op maat gemaakt voor de beveiligingsbehoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Ze bieden krachtige en betrouwbare all-round bescherming tegen malware en cyberaanvallen. Daarnaast blinken ze uit met hun uitgebreide Security-In-a-Box-technologie en met een innovatief grafisch bedieningsconcept, dat een helder overzicht biedt van alle beveiligde bedrijfsonderdelen. Een nieuwe, intuïtieve Setup Assistent helpt bedrijven de UTM-oplossing in slechts enkele minuten te gebruiken.

Promo tot 31 maart 2020

De campagne geldt voor alle LANCOM-resellers en -systeemhuizen. Zij kunnen de voor hen meest geschikte promo-bundel van de UF-200 of UF-300 eenmalig reserveren en ontvangen gratis een gerelateerde driejarige licentie. LANCOM partners kunnen hun bestelling via een registratieformulier op de LANCOM-website plaatsen: https://www.lancom-systems.com/firewall-promotion/. Online-retailers zijn van de actie uitgesloten.

firewall

De LANCOM Next-Generation Firewalls zijn ontwikkeld en geprogrammeerd in Duitsland. Met hun UTM-functies vullen ze de bestaande LANCOM-netwerkinfrastructuren met IT-security aan en bieden nu en in de toekomst bescherming voor bedrijfsnetwerken.

Meer informatie: www.lancom-systems.com