LANCOM dual radio access point LN-630acn nu ook per stuk verkrijgbaar

LANCOM Systems, de grootste Duitse leverancier van zakelijke netwerkoplossingen, biedt de dual wireless access point LN-630acn nu ook per stuk aan. Dit product was tot nu toe alleen in een set van tien verkrijgbaar voor grootschaligere draadloze toepassingen.

De fabrikant komt daarmee tegemoet aan de wens van resellers om de op 802.11ac gebaseerde access point ook voor kleinschaligere netwerkprojecten in te zetten. De LN-630acn is speciaal ontwikkeld om kostenefficiënte draadloze dekking te bieden met een gering aantal access points. Het innovatieve antenneontwerp van de access point zorgt voor een aanmerkelijk breder draadloos bereik dan conventionele modellen.

LN-630
LANCOM LN-630acn

Met de beschikbaarheid van de access point per stuk biedt LANCOM systeemintegrators en resellers de mogelijkheid om met aanmerkelijk minder access points dan gebruikelijk interne draadloze netwerken in te richten of draadloze hotspots beschikbaar te stellen binnen kantoren en kleine ondernemingen. Horecabedrijven kunnen hiervan profiteren door op snelle en op bijzonder kostenefficiënte wijze draadloze gastnetwerken met optimale dekking beschikbaar te stellen. Hiervoor zijn slechts een paar draadloze access points nodig.

In combinatie met de LANCOM Public Spot Option is de LN-630acn ideaal geschikt voor het beschikbaar stellen van een veilige en gebruiksvriendelijke draadloze hotspot. De aanbieder hiervan kan er zeker van zijn dat het interne netwerk van het gastennetwerk gescheiden blijft. Verder is het mogelijk om de access point te koppelen aan systemen voor hotelmanagement, zoals Micros Fidelio en protel. De LN-630 kenmerkt zich net als alle huidige access points van LANCOM door uiterst flexibele gebruiksmogelijkheden. De oplossing is standalone inzetbaar of kan worden beheerd met een WLAN controller of de LANCOM Management Cloud. De LMC is ’s werelds eerste hypergeïntegreerde oplossing voor netwerkbeheer. Gebruikers kunnen hiermee op sterk geautomatiseerde wijze uiterst complexe netwerkinfrastructuren inrichten en beheren met behulp van softwaregedefinieerde netwerktechnologieën (SD-WAN, SD-LAN, SD-WLAN).

De LANCOM LN-630acn biedt uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, zoals volledige IEEE 802.11i-ondersteuning met WPA2- en AES-encryptie en IEEE 802.1X/EAP (WPA2 Enterprise) voor omgevingen die om extra beveiliging vragen. De access point biedt daarnaast ondersteuning voor netwerkvirtualisatie met Multi-SSID- en VLAN-functionaliteit.

Meer informatie: www.lancom-systems.de