KPN Hussel biedt ondernemers keuzevrij en flexibiliteit

KPN introduceert KPN Hussel voor onder andere kleinzakelijke klanten. Hiermee kunnen ze telefoon-, internet- en entertainmentdiensten combineren in één abonnement naar keuze. Er zijn veel combinaties mogelijk, volgens een persbericht van KPN.

Iedereen kan Hussel samenstellen dat bij zijn of haar situatie past. Als die situatie verandert, kan het abonnement worden aangepast. Klanten krijgen met dit ene abonnement overzicht, flexibiliteit en bovendien korting als ze meerdere diensten afnemen. Uit onderzoek van KPN blijkt dat veel klanten het overzicht kwijtraken door het groeiende aanbod aan diensten en dat ze meer flexibiliteit willen in wat ze wel en niet willen afnemen.

Met KPN Hussel in één abonnement kunnen klanten niet alleen internet en telefonie voor thuis en op hun mobiel beheren, maar ook tv, films, series en muziek van aanbieders zoals Netflix en Spotify. Klanten kunnen diensten los van elkaar of samen bestellen en als ze meerdere diensten afnemen, dan krijgen ze korting. Ze kunnen hun pakket iedere maand aanpassen, afhankelijk van hun behoefte op dat moment. Ook kiezen klanten zelf de internetsnelheid die bij hun situatie past.

Onbeperkt data

Unlimited data voor mobiel is aan de mogelijkheden toegevoegd en is beschikbaar in combinatie met een KPN Thuis abonnement. Nieuw is ook Kids Sim, een apart abonnement speciaal voor kinderen met onbeperkt bellen en sms-en en 1 GB data. De nieuwe Tech Desk is een extra betaalde dienst naast de reguliere klantenservice, die klanten helpt met de aansluiting van allerlei producten op het internet. Naast de nieuwe diensten biedt KPN Hussel ook nog steeds het voordeel van MB’s delen, onderling gratis bellen en korting bij de combinatie van diensten voor mobiel en thuis.

Hussel voor de zaak

De mogelijkheden van KPN Hussel zijn ook beschikbaar binnen KPN Kleinzakelijk. Dit stelt ondernemers in staat om eenvoudig een gecombineerd aanbod samen te stellen uit alle diensten van KPN, zodat het pakket precies aansluit op de behoefte van de onderneming. Dit alles blijft gecombineerd met de 24/7 zakelijke helpdesk, zakelijke voicemail, Toestel Vervangservice en een gratis installatie met Wifi-check.

Bron: KPN