KORE introduceert IoT-beheerplatform in Europa

KORE Connect is vanaf nu beschikbaar in Europa. Het IoT-beheerplatform werkte al langer in andere regio’s. KORE Connect bestaat uit veilige, beheerde, draadloze 4G-verbindingen, aanverwante routers en andere gateways, een platform voor connectiebeheer en 24-uursservice voor klanten.

De oplossing van KORE helpt bedrijven bij het implementeren van IoT. Daarbij wordt gebruik gemaakt van mobiele dataverbindingen. Die blinken volgens KORE uit in betrouwbaarheid en kosteneffectiviteit, zeker als het gaat om bedrijfskritische toepassingen.

KORE Connect is het vlaggenschip van de KORE Power Solutions-suite. Het dient als fundament voor betrouwbare, beveiligde en schaalbare IoT-diensten. De oplossing omvat  apparatuur, applicaties en diensten. Bedrijven krijgen de beschikking over volledig een beheerde end-to-end IoT-oplossing. De dienst is plug-and-play waardoor het snel inzetbaar is. Naast een beveiligde draadloze verbinding werkt het systeem ook met een back-upverbinding om er zeker van te zijn dat de dienst altijd werkt.