Kaspersky Endpoint Security for Business geüpdatet met Service Pack 1

Securityspecialist Kaspersky Lab heeft Kaspersky Endpoint Security for Business Service Pack 1 (SP1) vrijgegeven. De nieuwe editie van het flexibele platform is gemakkelijker te implementeren en te beheren en biedt meer geavanceerde mogelijkheden voor het beheer van alle op het bedrijfsnetwerk aangesloten apparaten, met minimale impact op de prestaties.

Kaspersky Endpoint Security for Business SP1 biedt het gemak van gecentraliseerde implementatie, beheer en controle van alle met het bedrijfsnetwerk verbonden apparaten en combineert dit met betrouwbare bescherming tegen cyberdreigingen. Met verbeterde functies zoals Mobile Device Management, Systeembeheer en Data Encryptie kunnen IT-beheerders gemakkelijk het bedrijfsnetwerk zien, controleren en beschermen doorkwetsbaarheden te detecteren, te inventariseren en het beveiligingsbeleid te installeren en op te leggen, ter voorkoming van gegevensverlies en diefstal.

Nieuw in Kaspersky Endpoint Security for Business zijn onder meer:
– Kaspersky Endpoint Security for Windows 
– Kaspersky Security for Mobile
– Kaspersky Systems Management
– Kaspersky Security Center 

Kaspersky Endpoint Security for Business is beschikbaar in vier versies: CORE, het basisplatform voor gebruikers die alleen anti-malware bescherming en een firewall nodig hebben. SELECT biedt bescherming voor pc’s en laptops en zorgt ervoor dat file servers en mobiele apparaten veilig zijn. ADVANCED biedt extra data-encryptie en systeembeheerinstrumenten om de beveiliging te waarborgen en de netwerkproductiviteit te verhogen. Kaspersky Total Security for Business omvat naast alle bovengenoemde functies beschermingstechnologieën voor mailservers, collaboration servers en web gateways. 

Klik hier voor meer informatie over Kaspersky Security for Business.