Kaseya MSP webinar

Op dinsdag 10 maart 2015 presenteert Kaseya in een webinar de uitkomsten van een wereldwijd prijsonderzoek onder Managed Service Providers dat kansen signaleert voor business groei en hogere winstgevendheid. Van 14.00 tot 15.00 uur leert u onder meer: •het verschil tussen de dienstverlening van een high-growth en low-growth MSP; •hoe het bedrijfsprofiel en dienstaanbod invloed kunnen hebben op de groei, winstgevendheid en klantenbestand; •de recentste informatie over per-user prijsmodellen en maandelijkse kosten voor opkomende Cloud diensten, zoals back-up, e-mail, private cloud, etc.; •welke MSP diensten omzetgroei zullen genereren in het komende jaar en die ook naar verwachting constant zullen blijven.

Kaseya biedt IT-systeembeheersoftware die Managed Service Providers (MSP’s) en mkb’ers helpt bij groei, innovatie en – bovenal – klantsucces. Meer dan tienduizend klanten wereldwijd zetten de oplossingen van Kaseya in voor het beheer van vijf miljoen devices in uiteenlopende sectoren. Kaseya is wereldwijd actief met MSP’s.
Dit geeft Kaseya een uniek perspectief van waaruit het mogelijk is de trends in zowel prijsstelling als service in de wereldwijde IT-dienstverlening te onderzoeken. De resultaten van ons jaarlijkse IT-onderzoek geven inzicht in het scala aan IT-diensten die MSP’s leveren. Hieronder vallen ook de managed services aan providers, van klein formaat tot een aantal van de grootste en meest vooruitstrevende MSP’s in de huidige markt.

Tijdens onze webinar delen we de resultaten van de Kaseya MSP Pricing Survey 2014 graag met onze MSP-klanten en andere geïnteresseerden.

De resultaten zijn onderverdeeld in de volgende onderdelen:
a. Algemene MSP-gegevens
b. Algemene MSP-prijsstelling
c. Aangeboden Managed Services
d. Prijsstelling voor Cloud diensten
e. Prijsstelling voor mobiliteitsdiensten
f. Toekomstige plannen/trends voor de MSP-prijsstelling

Mis deze kans niet om uw business op een winstgevende manier te laten groeien en meld u aan door op deze link te klikken.