Kappa Data introduceert WiFlex toegangsregistratie met WiFi

WiFlex is dé nieuwe oplossing voor bezoekersregistratie, die eveneens efficiëntie, brandveiligheid én het bezoekersnetwerk vereenvoudigt. Bovendien is het ook gewoon een handige Wi-Fi oplossing.

Hoe het werkt? WiFlex combineert Wi-Fi toegang én bezoekersregistratie. Dit levert, na eenvoudige configuratie, ook extra voordelen op, zoals bezoekersmanagement: eenvoudig toegang verlenen tot het bedrijf via instant badge printing, automatische aanmelding en communicatie naar een medewerker zodat hij op de hoogte gebracht wordt dat zijn afspraak is aangekomen. Maar het biedt een bezoeker ook eenvoudige en snelle toegang tot het Wifi netwerk via een gepersonaliseerde QR-code. Naast het gemak voor de bezoeker, heeft het bedrijf ook éxtra baat bij deze oplossing omdat het een overzicht biedt van wie er op welk moment aanwezig is in de kantoren(brandveiligheid) en wie er op het netwerk ingelogd is (guest network management).

Met één druk op de knop van de tablet genereert de bezoeker een uniek en veilig Wi-Fi wachtwoord, op het Wi-Fi netwerk dat het bedrijf definieert. Dit maakt toegang en beheersbaarheid van Wi-Fi een stuk veiliger dan in een open netwerk. Elke bezoeker krijgt automatisch een bezoekersbadge en een Wi-Fi paswoord. Na het bezoek meldt de gast zich af en zo beschikt de netwerkmanager steeds een accuraat overzicht van wie en wanneer er bezoek is in het gebouw.

Via een modern gestileerde zuil biedt WiFlex eenvoudig gebruik aan voor gasten op elke locatie, permanent of tijdelijk, en zonder breken of boren. Er is alleen een minimale sta-ruimte voor de aanmeldkiosk nodig, en een opgeladen batterij. WiFlex is volop bezig met uitbreiding en wordt op termijn volledig vendor-onafhankelijk aangeboden. De oplossing is nu reeds beschikbaar voor Wi-Fi vendoren Aerohive, Ruckus en Mist. Lancom wordt hier binnenkort ook aan toegevoegd.

WiFlex is geschikt voor een breed spectrum van toepassingsgebieden, voor zowel MKB- als Enterprise organisaties
Demo’s kunnen worden aangevraagd via sales@kappadata.nl

www.kappadata.nl