Jordy Kool uitgeroepen tot Reseller Personality of the Year

Jordy Kool, CEO van Infotheek Group, is tijdens de Dutch IT Channel Awards gisteravond benoemd tot Reseller Personality of the Year. Kool, die onlangs zijn aftreden aankondigde, nam de award in ontvangst tijdens het feestelijke nieuwjaarsgala in Studio21 in Hilversum.

Kool zorgde in 2017 voor een stevige omzetgroei voor de Group, zowel autonoom als door de overnames van Centralpoint.nl en Scholten Awater. Toen hij in 2009 aantrad, zette de IT-leverancier 55 miljoen om.

Kool: “2017 sloten we af met een omzet van 750 miljoen euro. Ik ben dan ook ontzettend trots op mijn team, want zulke resultaten haal je zeker niet alleen. Zoals aangegeven zal ik het stokje dit jaar nog overdragen aan mijn opvolger. Deze award voelt daarom als een bekroning op de strategische keuzes die we gemaakt hebben en jaren hard werken naar ons doel: de grootste circulaire IT speler worden in Europa”.

Daarnaast speelde zijn rol als oprichter van Stichting IT4Kids een belangrijke rol in het winnen van deze eretitel. Via gedoneerde IT-apparatuur van bedrijven steunt IT4Kids, namens de donateur, goede doelen die sportprojecten in Nederland initiëren voor kinderen met een kleine portemonnee. De stichting viert deze maand haar 5-jarig bestaan en heeft inmiddels al 75.000 kinderen aan het sporten gekregen.
Eerder al mocht Kool zich EY Accelerating Entrepreneur Of The Year (2015) en Computable CEO van het jaar (2015) noemen.

www.infotheek.com