ION-IP werkt samen met Equinix

Managed Security Provider ION-IP gaat samenwerken aan met Equinix, een grote aanbieder van interconnectie en datacenters. Gezamenlijk bieden zij een hoogbeveiligde datacenter- en cloudomgeving, inclusief connectiviteit.

De huidige Application Economy stelt hoge eisen aan de ICT infrastructuur. Informatie moet snel, veilig en altijd beschikbaar zijn. Om hier invulling aan te geven kiezen steeds meer organisaties voor een hybride architectuur. Delen van het applicatielandschap draaien in de public cloud, delen draaien in een dedicated datacenter (private cloud) en delen blijven on-premise functioneren.

Klanten kunnen vanuit de Equinix datacenters rechtstreeks connecteren naar alle carriers. Alle toonaangevende cloudaanbieders hebben hun services draaien in de datacenters van Equinix, wat het nog eenvoudiger maakt om nieuwe diensten uit te rollen. Dit alles stelt hoge eisen aan de beveiliging ervan. Het ontwerpen, implementeren en beheren van goede beveiligingsmaatregelen in een verscheidenheid aan traditionele en cloud-omgevingen is echter vaak behoorlijk complex. ION-IP, specialist op het gebied van network en application intelligence, performance en security, ondersteunt organisaties bij de invulling hiervan.

Mark-Jan Wolfswinkel, Managing Director ION-IP: “Vanuit de praktijk hebben wij dagelijks te maken met de uitdagingen waar IT-managers en Security-officers voor staan. Bij de digitale transformatie draait het niet meer om technologie, maar om de manier waarop je als organisatie de klant centraal kunt zetten. Digitaal is de norm en IT-afdelingen moeten dit op een snelle en veilige manier faciliteren. Door te kiezen voor de gezamenlijke dienstverlening van Equinix en ION-IP kiezen klanten voor een beveiligde, toekomstvaste infrastructuur waarop telkens snel en eenvoudig nieuwe diensten uitgerold kunnen worden.”

“ION-IP is voor Equinix een partner die veel expertise toevoegt als Managed Security Provider. Daarmee zijn zij een partner die onze klanten perfect kan faciliteren om hun data veilig te beheren in een hybride, private cloud of public cloud omgeving. De dienstverlening en producten van ION-IP integreren naadloos met de global data center en cloud connectiviteit diensten van Equinix,” vult Eric Bruins, Channel Manager Equinix, aan.

Meer informatie: www.ionip.com