Ingram Micro neemt Franse cybersecurity VAD Abbakan over

Ingram Micro heeft vandaag bekend gemaakt dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om de Franse cybersecurity VAD Abbakan over te nemen, als onderdeel van de uitbreiding van zijn cybersecurity-activiteiten in de EMEA-regio.

De overname van Abbakan breidt het netwerk van systeemintegrators en telecommunicatiebedrijven van Ingram Micro in heel Frankrijk uit.

Capaciteitsvergroting

Sophie Deleval, Chief Executive van Ingram Micro France: “Deze overname bevestigt de transformatie die we twee jaar geleden hebben ingezet om onze ondersteuningscapaciteit voor partners te vergroten bij de ontwikkeling van hun bedrijf en om relevant en duurzaam te blijven. De teams van Abbakan en Ingram Micro zullen hun expertise, dynamiek en engagement combineren om een uitstekende waardepropositie te bieden aan de uitdagende markt waarin we actief zijn.”

Abbakan is een toonaangevende Cyber Security VAD in Frankrijk en biedt cybersecurity oplossingen aan via een netwerk van partners in het hele land. Het hoofdkantoor bevindt zich in Parijs en verder heeft het bedrijf kantoren in onder andere Lille, Lyon en Toulouse. De bestaande klanten van Abbakan krijgen nu ook toegang tot de bredere portfolio van cyberbeveiligingsoplossingen en een netwerk van experts van Ingram Micro.

Meer informatie: www.ingrammicro.com