Yorus, Retail Synergie, XBA en Ingram Micro Activation Services gaan strategische samenwerking aan

Yorus, Retail Synergie en XBA gaan per 1 april op een strategische manier samenwerken met Ingram Micro A.S. op het gebied van ICT en telecom. Op deze manier kunnen beide partijen zich richten op verbreding en verdieping van de core business en faciliteert de strategische alliantie de verdere groei in de markt.

Door middel van de strategische alliantie tussen Ingram Micro Activation Services en Yorus, Retail Synergie en XBA kunnen beide partijen zich richten op hun core business en wordt de verdere groei in de markt gefaciliteerd. De programma’s Your Way to Collaborate (YWTC) en Team Connect die eerder succesvol zijn opgezet, worden hiermee geborgd en gecontinueerd. Daarnaast worden het portfolio (Telecom en ICT) en het supportmodel substantieel uitgebreid. Het volledige portfolio zal beschikbaar worden in één platform waar resellers hun volledige business kunnen uitvoeren en managen.

Yorus, Retail Synergie en XBA zijn onderdeel van de groep waar Telecombinatie en Utility Provider ook toe behoren. De groep biedt een multi-channel platform aan dat o.a. de diensten telecom, vastnet, breedband, en Internet of Things faciliteert. Bij de groep zijn ruim 700 partners aangesloten die actief zijn op de zakelijke en de consumentenmarkt.

Gerben de Haan is per 1 februari 2019 van Ingram Micro overgestapt naar Yorus en zal de strategische alliantie gaan aansturen. Herwin van der Kamp is algemeen directeur van het volledige concern.

Meer informatie: www.ingrammicro.nl