Infotheek Group benoemt Luuk Slaats tot Managing Director

Luuk Slaats is benoemd tot Managing Director van de totale end-user divisie van Infotheek Group. De Group geeft hiermee nadere invulling aan de eerder aangekondigde splitsing tussen de end-user- en distributie-activiteiten, met ieder een eigen MD en focus.

Tegelijkertijd is Brian Speelman benoemd tot Chief Digital Officer en stopt met zijn werkzaamheden in de end-user directie.

De end-user divisie bestaat uit Infotheek, Scholten Awater en Centralpoint.nl. Slaats werkt sinds 2000 bij Scholten Awater in diverse management- en directierollen. “Ik heb veel vertrouwen dat we de komende jaren gaan bouwen aan een geweldig sterke en kennisrijke organisatie. Een organisatie met focus op medewerkerstevredenheid, waar de klanttevredenheid centraal staat en die voorop loopt op het gebied van IT oplossingen die onze relaties in staat stellen om de eigen medewerkers te laten excelleren. Prioriteit is het delen van onze kennis over alle IT-middelen en oplossingen voor de complete B2B-markt. Dit gaan we doen in combinatie met drie belangrijke behoeften van onze klanten: IT services, circulaire IT- en e-commerce-oplossingen.”

Speelman, oprichter en voormalig CEO van Centralpoint.nl: “Als CDO is het mijn taak om vanuit Infotheek Group de end-user organisatie en distributie divisie digitaal te transformeren. Mijn uiteindelijke doel is dat alle producten en diensten online kunnen worden afgenomen en dat alle afdelingen digitaal met elkaar samenwerken. Prioriteiten voor 2018 zijn onder meer een verbeterde internationale webshop voor de distributiedivisie. Daarnaast zullen wij een trade-in portal voor alle klanten van Infotheek Group ontwikkelen waardoor onze klanten gemakkelijker producten kunnen terug verkopen. Uiteraard gebeurt dit in nauwe samenwerking met de directies van zowel de end user-organisatie als de distributie divisie. IT services, circulaire IT- en e-commerce-oplossingen zijn prioriteiten voor onze klanten. Ik vind het geweldig dat mijn team die combinatie mogelijk kan maken als voorloper in de markt.”

Zowel de MD als de CDO treden toe tot de board van de Infotheek Group en rapporteren aan de CEO, nu nog Jordy Kool. Eerder werd al bekend dat op zijn vroegst per 1 april 2018 zijn functie als CEO neerlegt. De zoektocht naar een nieuwe CEO is inmiddels in volle gang.

Meer informatie: www.infotheek.com