Infotheek Group benoemt Harald Werner tot interim-CEO

De Raad van Bestuur van Infotheek Groep heeft bekend gemaakt dat Hans Daniels heeft besloten met onmiddellijke ingang af te treden als CEO van Infotheek Group.

De beslissing werd genomen op basis van de strategische evaluatie van de activiteiten, waarbij is besloten om de uitvoering van de strategie en de dagelijkse activiteiten meer naar de twee bedrijfseenheden – Centralpoint en FLEX IT – te verplaatsen.

Harald Werner, CFO van Infotheek, is benoemd tot interim-CEO naast zijn huidige verantwoordelijkheden als CFO. Daniels zal Werner ondersteunen tijdens de overgangsperiode.

“Het bestuur is dankbaar voor het leiderschap van Hans en waardevolle bijdragen aan de huidige toestand van het bedrijf, inclusief de omzet- en de winstgroei in 2018”, aldus Lars Pettersson, voorzitter van de Raad van Bestuur van Infotheek Group. “We begrijpen en ondersteunen de beslissing van Hans en wensen hem het allerbeste in de toekomst. We zijn ervan overtuigd dat Harald veel succes zal hebben in zijn nieuwe rol en we zijn enthousiast over de uitstekende marktkansen en het interne verbeteringspotentieel voor zowel Centralpoint als FLEX IT. ”

Daniels: “Het was een voorrecht om in deze periode leiding te geven aan Infotheek Group en ik ben er trots op dat ik heb samengewerkt met opmerkelijke collega’s met een diepgaande kennis van de sector en grote betrokkenheid bij het succes van Infotheek Group.”

Meer informatie: www.infotheek.com