Infor slaat handen ineen met FORCAM voor industriële IoT-oplossingen

Infor, een leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties voor de cloud, kondigt een nieuwe samenwerking aan met FORCAM, een wereldwijde leider van Industrial Internet of Things (IIoT) oplossingen.

De samenwerking tussen beide leveranciers op het gebied van het IIoT richt zich voornamelijk op het bieden van realtime inzicht en analyses voor fabrieksactiviteiten door de gegevens van machines op de fabrieksvloer te integreren met ERP-gegevens. Hierbij wordt vooral gedacht aan de operationele processen in de ‘high volume’ auto-industrie. De nu gepresenteerde Infor – FORCAM ‘shop floor to top floor’-oplossing pakt deze uitdagingen aan door de efficiëntie te verbeteren en de downtime van machines te verminderen door middel van machine learning en geavanceerde analyses. “Smart Factories en de Factory of the Future zijn meer dan modewoorden”, zegt  Managing Director Americas Mohamed Abuali van FORCAM Inc. “Onze organisatie gebruikt moderne technologie niet alleen om het gebruik van machines te verhogen maar ook om de downtime te verminderen, snel en efficiënt problemen op te lossen, de logistieke en voorraadkosten te verminderen en belangrijke gegevens van de winkelvloer direct beschikbaar te stellen. Wij zijn enthousiast over de samenwerking tussen Infor en FORCAM omdat we allebei dezelfde visie hebben over wat een technologiepartner klanten moet bieden en hoe de toekomst van digitale transformatie van de maakindustrie eruit ziet.”

Efficiënter beheer

Door krachtige ERP-oplossingen, zoals Infor LN, te combineren met de expertise en het geavanceerde IIoT-technologieplatform van FORCAM kunnen organisaties hun netwerk van mensen, technologie, activiteiten, informatie en middelen, effectiever en kostenefficiënter beheren. Daarnaast helpt de oplossing om alle productieactiviteiten in de wereldwijde supply chain te digitaliseren en harmoniseren zodat fabrikanten betere beslissingen kunnen nemen en hun klantenservice kunnen verbeteren. Met Infor MES – Powered by FORCAM kunnen de gegevens die machines en productlijnen opleveren, gebruikt worden voor gedetailleerde analyses van geplande versus werkelijke vooruitgang, evenals voorspellende analyses. “Infor zet zich in om geavanceerde productiemogelijkheden te ontwikkelen. Door samen te werken met toonaangevende organisaties als FORCAM kunnen we de klantenprestaties sneller verbeteren en efficiënter maken,” aldus automotive product and solution strategy director Jeff Nedwick van Infor. “Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten de meest moderne, datagedreven applicaties te bieden en blijven zoeken naar nieuwe samenwerkingen om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen.”

Meer informatie: www.infor.com