ilionx opent nieuwe vestiging in Eindhoven

ICT-dienstverlener ilionx opent in Eindhoven haar vijfde vestiging. De Business Unit Software Development wordt opgezet door Wilco Jacobs en Belinda van Eck. De nieuwe vestiging zal zich vooral richten op de Java-dienstverlening van ilionx.

Jacobs en Van Eck hebben de ambitie om met een team van Java-specialisten een breed scala aan klanten in de regio te gaan bedienen.

“Als hart van de hightechindustrie in Nederland kon Eindhoven natuurlijk niet ontbreken op ons lijstje van vestigingen”, aldus Wiebe de Boer, algemeen directeur van ilionx. “We geloven sterk in het ‘local for local-principe’, waarbij klanten ondersteuning krijgen van consultants die altijd dichtbij zijn. We zijn er ongelofelijk trots op dat Wilco en Belinda dit nieuwe avontuur gaan leiden.”

Jacobs was hiervoor werkzaam als Sales & Account Manager bij Ciber, Van Eck als Accountmanager Mobile Solutions bij ilionx. “Het versterken van het team met goede Java-specialisten heeft de grootste prioriteit voor de komende tijd”, aldus het duo. “Daarnaast lopen er ook veelbelovende gesprekken met bestaande en nieuwe klanten van ilionx.”

Het kantoor wordt gevestigd aan het Kennedyplein in Eindhoven. Daarnaast heeft ilionx vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor), Groningen, Zwolle en Almere.

Meer informatie: www.ilionx.nl