IGEL Technology werkt samen met Samsung in thin-client cloud monitoren

IGEL Technology, ontwikkelaar van krachtige software voor werkplekbeheer, softwarematige thin clients en thin/zero client-oplossingen, heeft een strategisch samenwerkingsverband gesloten met Samsung Electronics. Daarbij maakt Samsung gebruik van IGEL’s Linux-besturingssysteem en Universal Management Suite (UMS)-software om zijn recent gelanceerde thin client-cloudmonitoren uit de TC-L-serie aan te drijven.

IGEL’s Linux-besturingssysteem voorziet de thin client-cloudmonitoren uit de TC-L-serie van Samsung van een breed scala aan functies, waaronder toegang op afstand en betrouwbare multi-protocol connectiviteit met mainstream VDI-omgevingen en cloud-resources, zoals Citrix, VMware en Microsoft. Door gebruik te maken van een van deze protocollen kunnen eindgebruikers hun desktopapplicaties en infrastructuur veilig consolideren in een reeks cloudgebaseerde virtuele applicaties en desktops.

Dankzij de UMS-software van IGEL profiteren gebruikers van de thin client-cloudmonitoren uit de TC-L-serie van Samsung tevens van een robuust en veilig, gestandaardiseerd endpointbeheersysteem dat het mogelijk maakt om elk eindapparaat draaiend op het IGEL Linux-besturingssysteem kosteneffectief te beheren. Bovendien kunnen IT-organisaties met behulp van IGEL’s UMS meer inzicht krijgen in de configuraties van hun klanten en automatisch aanpassingen doorvoeren in de configuratie van alle thin client-assets binnen de onderneming.

Meer informatie: www.igel.com/nl