ICT-Partners partnert met Cloud Data Management Platformspecialist Rubrik

Rubrik, specialist op het gebied van Cloud Data Management, heeft een partnership gesloten met ICT-Partners, een advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratie trajecten. Het partnership onderstreept de gezamenlijke visie van Rubrik en ICT-Partners om eenvoud binnen datacenteromgevingen terug te brengen.

”Veel organisaties worstelen met complexiteitsproblemen binnen hun infrastructuur, wat met name veroorzaakt wordt door een wirwar van legacysystemen. Om een einde te maken aan deze problematiek voorzien wij vanuit ICT-Partners onze klanten van hoogwaardig advies en implementeren wij gedegen werkplek- en datacenteroplossingen die eenvoud in ICT terugbrengen. Het vooruitstrevende Cloud Data Management Platform van Rubrik past daarom naadloos in ons portfolio”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners.

De geconvergeerde back-up oplossing van Rubrik maakt niet alleen een einde aan de wirwar van aan elkaar geknoopte oude back-up systemen, maar voorziet klanten tevens van een betrouwbare back-up- en disaster recovery oplossing. Waar organisaties tegenwoordig bijna volledig afhankelijk zijn van ICT mag een dergelijke oplossing binnen de ICT-omgeving niet meer ontbreken.

“De missie van ICT-Partners, past volledig bij hetgeen Rubrik mogelijk maakt binnen de wereld van Cloud Data Management. Het is voor veel organisaties al moeilijk genoeg om al hun data op de juiste manier te beschermen en toegankelijk te krijgen. Door samen te werken met ICT-Partners hebben we een partij gevonden die data overal en altijd toegankelijk maakt. Vanuit Rubrik vullen wij dit perfect aan om deze data overal te kunnen beheren, beveiligen en te herstellen. Dit op basis van de meest schaalbare datamanagement technologie ooit”, vult Mark Boeijen, Channel Manager Benelux & Nordics van Rubrik aan.

Serge van Helvoirt, Sales & Operations Manager van distributeur BigTec: “ICT-Partners is voor ons een strategische partner. Onze visies over web-scale en het software defined datacenter liggen nagenoeg in het verlengde van elkaar. Met onze innovatieve global services voor projectimplementatie en -ondersteuning, alsmede onze complete en geïntegreerde zakelijke leasediensten, bieden wij toegevoegde waarde als distributeur”.

Meer informatie: www.ict-partners.nl