[VIDEO] ChannelConnect LIVE ‘Get ready for 2018’ aftermovie

Op woensdag 29 november vond de tweede editie van ChannelConnect LIVE plaats in DeFabrique in Utrecht.  Een congres en een Expo op één dag. Marco Heida, Rob Kurver en Mabel de Vries gaven antwoord op actuele vragen van resellers. Namens hoofdsponsor Tech Data besprak Dirk van Ree (Vodafone Ziggo) de propositie ‘Eén loket voor IT en Telecom’, liet Peter Lezeman (Tech Data) zijn licht schijnen over het thema Advanced Analytics & IoT, ging Paul van Noesel (Tech Data) in op de businesskansen rondom Security en vertelden Bas Scheepens (Tech Data) en Peter Vach (Dynasource) hoe je door optimalisatie van je resourceplanning tijd en geld kunt besparen en de productiviteit van je medewerkers kunt verhogen.

De kennissessies werden omlijst door een Expo, waar een keur aan exposanten producten en diensten aanbood die aansloten op de thema’s van het event: Telecom, Security en IoT.

Ziehier een korte impressie van ChannelConnect LIVE 2017. Beelden van het Congres, de Tech Data kennissessies, de Expo en nog veel meer.

Klik hier voor de verslagen van de congres sprekers: Rob Kurver | VoIP en UC&C , Mabel de Vries | Security, Marco Heida | Internet of Things