Tech Data hoofdsponsor Congres en Focus-topics ChannelConnect LIVE!

ChannelConnect LIVE heeft in Tech Data een hoofdsponsor gevonden die het event niet alleen financieel, maar ook inhoudelijk ondersteunt. De redactie vroeg commercieel directeur Bas Scheepens naar de achtergronden van de sponsoring en welke verwachtingen de distributeur van het event heeft.

“Met ons hoofdsponsorship willen we ons nadrukkelijk manifesteren als dé distributeur voor de Nederlandse markt. We bedienen ruim 5.000 business partners in de breedte van het kanaal, maar we willen ons via ChannelConnect ook graag presenteren aan resellers die we nog niet kennen, of waarmee we via één van de divisies, zoals Mobile of Advanced Solutions – contact hebben. ChannelConnect LIVE biedt ons het platform om een grote groep resellers eens op een andere manier kennis te laten maken met het nieuwe Tech Data, waarin het voormalige Avnet TS nu is geïntegreerd. In de ochtendsessie maken we kort duidelijk welke waardeproposities we naar het kanaal brengen, welke transformatie we – net als veel klanten – doormaken, en hoe we samen met business partners veel meer waarde kunnen creëren.”

Tech Data

“In het middagprogramma sluiten we aan op de thema’s die ChannelConnect voor dit event heeft gedefinieerd,” vervolgt Scheepens. “Hoe kunnen we die concreet maken? Neem telecom, daarbij helpen we partners niet alleen door het leveren van telefoons, maar dat kan ook door het leveren van mobiele telefoons als een dienst, of bepaalde security proposities daaromheen. Of het aanbieden van diensten waarin vast en mobiel zijn geïntegreerd. Soortgelijke proposities hebben we ook rondom security en IoT en analytics. “

ChannelConnect LIVE is bovendien een prima gelegenheid voor informeel contact naast de reguliere business. Beschouw het maar als een ‘amuse’ voor ons eigen ‘Taste of Tomorrow’ event dat volgend jaar april weer plaatsvindt. Kennisuitwisseling en netwerken blijven superbelangrijk in onze industrie, dus we rekenen op een hoge bezoekersopkomst.”

tech data

 

PROGRAMMA INTERACTIEVE SESSIES TECH DATA PRACTICES

 

 

13.15 tot 13.45 uurEén loket voor IT en Telecom
Dirk van Ree, Solution Sales Cloud Productivity bij Vodafone Ziggo: “Op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg, werkend Nederland is tegenwoordig overal bereikbaar. Via een vaste lijn, mobiel toestel of Skype for Business. Is het dan niet slim om die vormen van communicatie te integreren? Tech Data biedt resellers diverse kansen via één loket voor IT en Telecom.”
14.00 tot 14.30 uur Advanced Analytics & IOT hypergrowth en hoe Tech Data een uniek Ecosysteem bouwt
Kenton Turner, European Solutions Development Manager IoT and Analytics bij Tech Data: “Gestimuleerd door multi-vendor-oplossingen en interoperabiliteitsbehoeften zorgt Advanced Analytics voor meer marktflexibiliteit en een toename van Cloud implementaties. In de komende drie jaar worden grote investeringen voorspeld in o.a. finance, overheid, manufacturing & supply chain, gezondheidszorg en telecommunicatie. Tech Data bouwt een gespecialiseerd model om partners te laten meegroeien op deze kansrijke markt te ondersteunen en omzetgroei te realiseren.
14.45 tot 15.15 uurBeveilig uw klant en ontwikkel uw business!
Paul van Noesel, Business Development Manager Security bij Tech Data: “Voor effectieve Security bestaat geen silver bullet. Geen technologie of vendor biedt een alles-in-1 oplossing. Met het Securing Your Business partner enablement programma biedt Tech Data haar business partners een uitgelezen mogelijkheid twee vliegen in één klap te slaan: klanten beveiligen én de business te laten groeien. Welke relatie hebben de verschillende Security technologieën tot elkaar en tot wet- en regelgeving, en welke hulp(middelen) krijgen business partners om groeikansen te verzilveren?
15.30 tot 16.15 uurTeam UP met Tech Data & Dynasource en vind de juiste expert op het juiste moment
Bas Scheepens, commercieel directeur bij Tech Data en Peter Vach, VP Business Development bij Dynasource: “Help je bedrijf om op het juiste moment je projecten met de juiste experts te sourcen. Bespaar tijd en geld, vergroot het gebruik van uw personeel en verhoog je resultaat door je resourceplanning te optimaliseren. Leer hoe de strategische samenwerking tussen Tech Data en Dynasource jou als reseller daarbij kan helpen.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET EVENT EN MELD JE VANDAAG NOG AAN!