Internationale bedrijven massaal aanwezig op WEM Conferentie 2018

Met hun aanwezigheid op het event bevestigen Tech Mahindra, Arrow ECS en King (Bunzl) de impact van de no-code applicatie trend op de business. WEM nodigt iedereen uit om deel te nemen aan haar derde conferentie.

“We zitten midden in een revolutie van software development. De markt bevestigt de enorme impact van no-code applicatie ontwikkeling,” vertelt WEM CEO Rob Schilperoort. “Het creëren van bedrijfskritische oplossingen zonder te programmeren betekent een win voor zowel de business als IT. Voor CIO’s, procesanalisten, business managers van zowel enterprises als MKB’s: de WEM conferentie biedt met een uiteenlopend programma voor ieder wat wils.”

Tech Mahindra bekrachtigt de ‘No-code movement’: “Van succesverhalen voor onder andere voedselveiligheid certificeringsframework FSSC22000 en Internet of Things oplossingen gecreëerd door King (Bunzl) tot aan de technische aspecten van het no-code platform WEM en ‘hot topics’ uit de technologie markt uitgelicht door Tech Mahindra en sponsoring partner AP Support,” vertelt Michèle Dekker trots over de brede keuze die het programma bezoekers biedt 25 september as in De Fabrique in Utrecht. “Tijdens de conferentie ligt de nadruk met name op elkaar inspireren en het leggen van waardevolle connecties”, aldus Dekker.

De volledige agenda bestaat uit 16 break-out sessies. WEM nodigt iedereen uit om zich te registreren. Deelname aan het event is geheel kosteloos.