Groei van datacenters en computerruimtes vraagt om sterke kennis

De actuele ontwikkelingen rond Internet of Things, schaalbaarheid, energieverbruik, warmte en Big Data vragen om specifieke oplossingen voor uw datacenter en/of computerruimte.

Op dinsdag 14 november 2017 vindt het IT Room Infra event plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Dit event is het kennisplatform voor het bouwen, inrichten en onderhouden van computerruimtes en/of datacenters.

 

De programmacommissie en de 62 betrokken exposanten hebben de ontwikkelingen vertaald in een divers en uitgebalanceerd lezingenprogramma. De presentaties zijn verdeeld over vijf tracks: warmte, energie, impact IoT, data centraal en ontwerpen & managen. Daarnaast biedt het aanwezige netwerk u de mogelijkheid uw kennis te verdiepen.

Het programma bestaat uit 33 lezingen (3 plenair en 30 parallel). De dag wordt gestart met presentaties van Ewit Roos over Fotonica (voor sneller en energiezuiniger dataverkeer) en John Laban over Open Computer Hardware (met een vergelijking van oude en nieuwe werkwijzen in een datacenter).

Het programma wordt afgesloten met een fantastische presentatie van Ad van Wijk over de groene waterstofeconomie.

Bekijk het volledige programma op www.itroominfra.nl en meldt u (kosteloos) aan!