Bechtle Microsoft 365 én Surface Partner of the Year van Microsoft

Tijdens Microsoft’s global partner conferentie ‘Inspire’ in Las Vegas viel Bechtle twee keer in de prijzen. Het bedrijf werd onderscheiden met de awards voor Microsoft 365 + Surface Partner of the Year (wereldwijd) én EMEA Surface Partner of the Year en werd daarmee beloond voor uitstekende prestaties op het gebied van het marketen en implementeren van hardware, software en cloud oplossingen voor het volledige Microsoft portfolio. 

Met meer dan 80 Surface Master Sellers in de gelederen heeft geen enkele ander bedrijf dan Bechtle meer adviseurs met topcertificeringen voor Microsoft’s Surface portfolio in dienst. In combinatie met Bechtle’s uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van het Microsoft ecosysteem is het bedrijf als geens ander in staat om te laten zien hoe Microsoft software en cloudoplossingen samenwerken met Surface hardware. “Veel van onze wederzijdse klanten zijn actief in heel Europa of zelfs wereldwijd. Daarom zijn al onze promotiecampagnes, events en individuele services gebaseerd op grensoverschrijdende activiteiten. De dubbele award en de implementatie van een van de grootste wereldwijde projecten met Microsoft 365 en Surface hardware onderstrepen nog eens de toewijding en competentie van onze medewerkers”, aldus Michael Guschlbauer, COO IT Systems Integration & Managed Services bij Bechtle AG.

Jörg Kreykamp, Director Commercial Surface Germany bij Microsoft, vult aan: “Dit jaar hebben we samen met with Bechtle weer een grote stap gemaakt met onze Surface business, niet alleen in Duitsland, maar ook in de rest van Europa. Door een extra inspanning voor het certificeren van meer specialisten komen we tegemoet aan de sterke vraag naar Microsoft oplossingen.”

Meer informatie: www.bechtle.com