Hewlett Packard Enterprise breidt Helion Cloud Portfolio uit

Tijdens HPE Discover heeft de fabrikant diverse updates van het HPE Helion cloudportfolio geannonceerd. Het gaat om de HPE Helion Cloud Suite, een nieuwe softwaresuite, HPE Helion CloudSystem 10, een hardware- en software-oplossing, HPE Helion Stackato 4.0, een complete PaaS oplossing, en de nieuw HPE Cloudline 3100 Server.

Highlights:

HPE Helion Cloud Suite: automatiseer, orkestreer en transformeer cloud resources en applicaties in hybride omgevingen
De HPE Helion Cloud Suite brengt een breed scala van hybride cloudmogelijkheden samen in een eenzijdig softwareproduct. HPE Helion Cloud Suite omvat full-stack automatisering om snelle levering van IT-services en applicaties mogelijk te maken en geeft een gemeenschappelijk, eenvoudig, self-service storefront voor IT en developers. Het biedt ook een complete ontwikkelingsomgeving die DevOps-processen voor traditionele en cloud native-applicaties ondersteunt.

De HPE Helion Cloud Suite combineert een compleet aanbod van managementmogelijkheden voor operaties, cloud orkestratie, big data analyses en op service gebaseerde compliance. Dit stelt bedrijven in staat om IT-services van meerdere leveranciers op gebied van traditionele IT, private, publieke en gemanagede cloudomgevingen te ontwerpen, te leveren en te managen.

HPE Helion Cloud Suite wordt ook geleverd inclusief HPE Helion Stackato en HPE Helion OpenStack 3.0. Dit zorgt voor verbeterde configureerbaarheid en striktere controles waarmee bedrijven operationele efficiëntie maximaliseren zonder afhankelijk te zijn van een leverancier.

HPE Helion CloudSystem 10: een geïntegreerde oplossing voor hybride infrastructuurmanagement in e-en multi-cloudomgeving
HPE Helion CloudSystem 10 is de bouwsteen voor zowel private als hybride clouds. De hardware- en software-oplossing levert hosting, automatisering en orkestratie van traditionele en cloud-native workloads. Deze voorgeïntegreerde oplossing brengt HPE’s toonaangevende innovaties in hardware, storage, networking, software en services samen in één pakket.

HPE Helion CloudSystem 10 is volledig geïntegreerd met HPE OneView 3.0. Deze oplossing van HPE biedt de mogelijkheid om cloud resource tiers te ontdekken, te managen en dynamisch aan te wijzen door gebruik te maken van onderliggende hardwarekarakteristieken. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van infrastructuur doordat ontwikkelaars en andere cloudgebruikers zich voor de juiste workloads kunnen richten op de juiste infrastructuur. Cloud operators zorgen voor provisioning bij fysieke servers of virtuele clusters vanuit de HPE Helion CloudSystem management console.

HPE Helion CloudSystem 10 is een uitgebreide oplossing die zowel HPE Helion OpenStack 3.0, HPE Cloud Service Automation 4.6 als HPE Helion Stackato 4.0 bevat. Dit resulteert in capaciteiten op gebied van Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en PaaS.

– HPE Helion Stackato 4.0: vereenvoudigt ontwikkeling en implementatie van cloud native-applicaties
HPE Helion Stackato 4.0 is een open multi-cloud PaaS-oplossing voor het bouwen van cloud native-applicaties die traditionele en nieuwe omgevingen integreert. De HPE Helion Stackato 4.0 is ontworpen voor klanten die hun applicaties transformeren en optimaliseren voor de cloud en biedt developers een containeroplossing die gebruikmaakt van gecertificeerde Cloud Foundry®-service, continuous integration/continuous delivery (CI/CD) workflow en uitbreidingsmogelijkheden van nieuwe en bestaande applicatieservices.

Met HPE Helion Stackato 4.0 kunnen ontwikkelaars elke technologie stack gebruiken om flexibele, schaalbare een eenvoudig implementeerbare applicaties te bouwen. Voor operators biedt HPE Helion Stackato 4.0 gecentraliseerde monitoring, logging en een multi-cloud controle plane.

– HPE Cloudline 3100 Server: overtreft prestaties en economische eisen van hyper scale cloud service providers
In deze competitieve wereld van service providers zijn prestaties en economisch voordeel de sleutel tot succes.

Om cloud service providers te helpen bij deze uitdagingen, introduceert HPE de CL3100; een uitbreiding op het HPE Cloudline storage server portfolio. De CL3100 voldoet aan de storage-eisen van cloud service providers voor Hadoop/Cassandra/compute workloads. De CL3100 (1U) storage server is 75 procent kleiner dan de CL5200 storage server (4U) en heeft een kleinere uitstoot nodig.

Meer informatie: www.hpe.com