Hammer nieuwe Europese distributeur StorageCraft OneBlox scale-out opslag

Hammer en StorageCraft Technology hebben een distributieovereenkomst voor heel Europa geannonceerd, waarbij Hammer de StorageCraft OneBlox scale-out oplossingen toevoegt aan zijn portfolio. Via het partnerschap wil StorageCraft zijn converged middensegment-opslagtechnologie in heel Europa introduceren als vervolg op de overname van Exablox Corporation eerder dit jaar.

StorageCraft OneBlox is een objectgebaseerd scale-out opslagmiddel dat veel voorkomende opslag-pijnpunten voor bedrijven oplost: complexe installatie, omslachtig management, beperkte capaciteit en upgrade mogelijkheden. Het grote bereik en de expertise van Hammer in Europa maakt hen een logische keuze als pan-Europese distributeur met toegevoegde waarde voor de serie OneBlox-producten.

“We zijn blij dat we gaan samenwerken met Hammer voor de distributie van ons OneBlox productaanbod in Europa,” aldus Andy Zollo, vice president of sales in EMEA voor StorageCraft. “Onze eenvoudige, krachtige en flexibele scale-out, objectgebaseerde opslagoplossing met geavanceerde functionaliteit laat bedrijven van elke omvang hun opslag uitbreiden als hun bedrijf groeit.”

“Hammer heeft een diepgaande kennis, ervaring en exceptionele reputatie in het brengen van de nieuwste innovatieve opslagoplossingen naar de markt in heel Europa. Hun benijdenswaardige succes op dit gebied, gekoppeld aan de aanvullende diensten en ondersteuning, maakt van Hammer de eerste keus als distributeur met toegevoegde waarde voor bedrijven die kwaliteit, waarde en ongekende ondersteuning zoeken,” zo besluit Zollo.

Gerard Marlow, General Manager OEM & Whitebox Storage voor Hammer: “De lijn OneBlox-producten is een innovatieve, pay-as-you-grow, objectgebaseerde scale-out NAS opslagoplossing. Het biedt geavanceerde functionaliteit zoals inline deduplicatie, compressie, constante snapshots, encryptie en off-site replicatie. Met OneBlox kan Hammer een zakelijke oplossing bieden aan al zijn klanten, werken met StorageCraft geeft is en unieke oplossing voor bedrijven die geconfronteerd worden met explosieve groei van data en zeer strikte uptime-vereisten. De schaalbare OneBlox converged middensegment-opslagtechnologie geeft hen het vertrouwen dat hun data veilig, toegankelijk en geoptimaliseerd is op elk willekeurig moment.”

Meer informatie: www.hammer-europe.com