Green Data Systems intensiveert samenwerking met Hitachi

Datacenterspecialist Green Data Systems (GDS) intensiveert de samenwerking met Hitachi Data Systems (HDS) op basis van de bestaande distributie- en master service overeenkomsten tussen beide bedrijven in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten.

HDS heeft recent besloten tot een extra investering in GDS, dat daardoor meerdere strategische rollen voor HDS gaat vervullen, waaronder die van Performance en Innovatie Center voor Hitachi Technologie, Development Partner voor Hitachi Data Systems. Ook is GDS nu een gespecialiseerde Europese high value channel Distributie Partner van HDS.

Zo hebben HDS en GDS In Nederland een Performance- en Innovatie Centrum voor Hitachi Technologie opgezet dat zich heeft toegelegd om o.a. Proof Of Concepts (POC) en innovatie uit te voeren. Uit de innovatie activiteiten van GDS ontstaan praktische toepassingen die duurzaamheid, veiligheid, efficiënter ICT gebruik en een verlaging van energieverbruik en kosten nastreven.

Inmiddels hebben diverse geïnteresseerde klanten uit de EMEA-regio het centrum al bezocht en gebruik gemaakt van de geboden faciliteiten.Resellers, ISV’s, Integrators, Service Providers en consultants worden met hulp van GDS en HDS op uitgebreide wijze ondersteund waarbij de laatste Hitachi technologie direct beschikbaar is, zowel vanuit het Performance- en Innovatie Center als vanuit een Cloud- en hosting propositie.

Voor meer informatie: www.greendatasystems.com/en/general/performance-center-for-hitachi-technology.html