GeONE uitgeroepen tot M-Files Partner of the Year

M-Files roept GeONE uit tot partner van het jaar 2019-2020. Het is de eerste keer dat een partner uit de Benelux deze prijs wint. Ook sleept GeONE de award voor de top cloud deal van het jaar in de wacht.

M-Files reikte deze week in Ierland tijdens het jaarlijkse partnerevent verschillende prijzen uit. GeONE won de EMEA Partner of the Year Award niet alleen in verband met zijn groeicijfers, maar juist vanwege de kennis van strategisch informatiemanagement, hoge klanttevredenheid en zijn dienstverlening met een sterke focus op complexe document- en informatievraagstukken. De Deal of the Year-award ontving GeONE omdat deze Channel partner het afgelopen jaar met succes de grootste en meest complexe M-Files implementatie in de EMEA-regio realiseerde.

GeONE investeerde

GeONE investeerde de afgelopen jaar fors in werkprocessen (de Build & Play implementatiemethode) en de opleiding van personeel. Zo zijn alle business en technische consultants M-Files gecertificeerd.

Eerder al behaalde GeONE de status M-Files Premium Partner in de Benelux. Bastiaan Brefeld laat namens GeONE weten trots te zijn op het succes. “Het is een enorme mijlpaal die voor ons voelt als startpunt voor meer investeringen zodat we nog meer organisaties kunnen helpen bij hun informatie- en documentuitdagingen.”

M-Files

M-Files biedt een informatiebeheer-platform dat bedrijfsprestaties verbetert door mensen te helpen informatie effectiever te vinden en te gebruiken.