G DATA biedt iOS VPN-module

Beveiligingsspecialist G DATA introduceert een optionele VPN-module voor iOS binnen haar G DATA Mobile Internet Security-oplossing. De module is per direct beschikbaar.

Met de optionele VPN-module wil de beveiligingsspecialist het mogelijk maken dat eindgebruikers van de G DATA Mobile Internet Security met iOS-devices voortaan veilig kunnen internetten en werken via openbare Wifi-verbindingen. De VPN-module versleutelt al het internetverkeer, of dat nu over Wifi of andere soorten netwerken gaat. De VPN bouwt een soort tunnel waar het internetverkeer doorheen wordt geleid, zodat derden er niet langer bij kunnen. Persoonlijke gegevens worden zo afgeschermd en beschermd door veilige servers. Eerder was de module er al voor gebruikers van G DATA Mobiele Internet Security voor Android. Vanaf nu kunnen ook gebruikers van G DATA Mobile Internet Security voor iOS de VPN-module als in-app aankoop activeren en gebruiken.

Eigenschappen VPN-module

De belangrijkste functionaliteiten van de G DATA VPN-module zijn onder meer encryptie van alle inkomende en uitgaande gegevens, het ontbreken van een datalimiet en compressie van de http-verbinding voor een lager dataverbruik. Daarnaast zijn met de iOS VPN-module nu automatische of handmatige verbindingen met VPN-servers in 32 verschillende landen mogelijk, inclusief de Verenigde Staten, Zuid Afrika en Japan

Prijzen en beschikbaarheid

Huidige gebruikers van G DATA Mobile Internet Security kunnen de VPN-module voor € 2,99 per maand of voor € 29,99 per jaar aanschaffen binnen de app. G DATA Mobile Internet Security is verkrijgbaar via de G DATA-webshop en via de officiële app stores van Android (Play Store) en Apple (App Store).

Meer info: G DATA