Futura B.V. tekent distributiecontract met PPSK-Kiosk

Met dit product wordt het faciliteren van unieke en veilige Wi-Fi wachtwoorden per persoon makkelijk gemaakt.

Futura B.V. en PPSK-Kiosk gaan de samenwerking aan om de PPSK-Kiosk makkelijker verkrijgbaar te kunnen maken voor de Nederlandse markt. De PPSK-Kiosk zorgt ervoor dat gasten veilig gebruik kunnen maken van het gastennetwerk binnen een organisatie. De kiosk is een fysieke oplossing die compleet samensmelt met de identiteit van de organisatie. Door de kiosk op een strategische plek te plaatsen, kunnen gasten met één druk op de knop een uniek Wi-Fi wachtwoord opvragen. Door deze oplossing kunnen gasten zorgeloos gebruik maken van bijvoorbeeld internetbankieren, het boeken van tickets met een creditcard, online shoppen of het bekijken van de zakelijke mail.

PPSK-Kiosk en Futura B.V. “Value Added Distributor” (VAD) van ICT-producten en services kondigen de ondertekening aan van een samenwerkingsovereenkomst. Dit betreft de verkoop en ondersteuning van de PPSK-Kiosk voor het faciliteren van WPA2 (PPSK) en WPA 3 (PSAE) wachtwoorden voor de nieuwe generatie devices. Hierdoor kunnen gasten veilig gebruik maken van het Wi-Fi gastennetwerk. De kiosk kan ge-customized worden, zodat het perfect aansluit op de identiteit van de organisatie. Met het dashboard van de Kiosk kan de tool makkelijk en centraal geconfigureerd, gemonitord en beheerd worden. Privacy staat voorop, daarom vinden wij het belangrijk dat een organisatie de kans krijgt, om de privacy van hun gasten te garanderen en daarmee ook direct in te spelen op de AVG/GDPR-wetgeving.

Ed de Wilde, “Algemeen Directeur” van Futura B.V.

“Door de samenwerking met PPSK-Kiosk kunnen we inspelen op de vraag om in publieke locaties, gasten veilig te onboarden op het Wi-Fi netwerk. Het faciliteren van unieke Wi-Fi wachtwoorden, gaat over het algemeen niet gemakkelijk. Het probleem zit hem in hoe je deze wachtwoorden dan gaat distribueren naar de gasten, die gebruik willen maken van Wi-Fi. PPSK-Kiosk is hiervoor de beste oplossing. Doordat wij al distributeur zijn van Aerohive Networks (now part of Extreme Networks), waar PPSK-Kiosk op gebaseerd is, is het voor ons een logische keuze om de PPSK-Kiosk aan ons portfolio toe te voegen.”

Michael Linszen, mede-eigenaar van PPSK-Kiosk

“De samenwerking met Futura B.V. “Value Added Distributor” zorgt ervoor dat de PPSK-Kiosk sneller in de Nederlandse markt geïmplementeerd kan worden. “Value Added Resellers” kunnen binnen de regio klanten meerwaarde bieden, met als doel; “Gasten veilig te onboarden op het Wi-Fi netwerk in publieke locaties”. Privacy is enorm belangrijk! Ook op een Wi-Fi gastennetwerk, want je weet nooit of er iemand meekijkt als de beveiliging niet goed geregeld is. Dit wordt hedendaags helaas nog wel eens onderschat. Daarom was het voor ons niet alleen een kans, maar ook een noodzaak om de PPSK-Kiosk te ontwikkelen.”

Foto-EdDeWilde-MichaelLinszen-800breed