Fujitsu reikt partnerawards uit tijdens IT Future 2013

Fujitsu Technology Solutions Nederland organiseerde gisteren in ‘De Fabrique’ in Utrecht het IT Future 2013 event, waarvoor een selecte groep partners en eindgebruikers was uitgenodigd. In een aantal plenaire keynotes en break out sessies praatten diverse experts van binnen en buiten de Fujitsu-organisatie de aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen en trends die de IT-markt van vandaag en morgen zullen bepalen.

Zo kwamen onder andere de Cloud, enkele van de laatste technologische doorbraken, social media, Big Data, datacenter-virtualisatie, de werkplek van 2020, BYOD, betalen naar gebruik, data backup en archivering en groene IT aan bod. Tijdens de onderbrekingen tussen de sessies konden de aanwezigen kennis te maken met de nieuwste producten en oplossingen uit Fujitsu’s omvangrijke portfolio, dat door een legertje productspecialisten werd gedemonstreerd en toegelicht.

Afsluitend hoogtepunt van de dag was de uitreiking van een zestal Fujitsu Channel partner awards door Channel Manager Raimond van het Reve.

De award voor Highest Growth Channel Partner of the year 2012 ging naar Protinus IT. Bechtle Direct mocht de award als Highest Growth SELECT Partner of the year 2012 in ontvangst nemen. In de categorie Highest Growth SELECT Expert Partner of the year 2012 ging de award naar SCC Services. Best Fujitsu Ambassador of the year 2012 was KNNS Business Solutions; de award als Best Team Achiever of the year 2012 ging naar Scholten Awater.  
Channel Partner of the year 2012 werd SJ SOLUTIONS uit verkozen 

Na afloop van de award-uitreiking keek cabaretier Philip Walkate op humoristische wijze terug op de dag en was er tijdens de afsluitende receptie volop gelegenheid voor informeel napraten.