Fujitsu verbetert Scale-Out SAP omgevingen met Integrated Systems PRIMEFLEX

Computerfabrikant Fujitsu heeft twee nieuwe, krachtige oplossingen gelanceerd die ondernemingen ondersteunen bij het gebruik van data-intensieve applicaties, onmisbaar voor een digitale transformatie. Deze oplossingen gaan ervoor zorgen dat het beheer van scale-out SAP HANA in-memory database deployments versimpelt.

De door SAP gecertificeerde en door Fujitsu verbeterde Integrated Systems PRIMEFLEX voor SAP HANA en PRIMEFLEX voor SAP Landscapes solutions wordt aangedreven door FlexFrame Orchestrator Management Software. Dit stelt organisaties in staat SAP infrastructuur te implementeren en gebruiken, wat nodig is voor het verwerken van enorme hoeveelheden aan data. Verder beperkt het de complexiteit en kosten van deze installaties en wordt het voor organisaties mogelijk een flexibele, efficiënte en veilige SAP omgeving te gebruiken die bij toekomstige groei kan meegroeien.

primeflex

Fujitsu PRIMEFLEX Integrated Systems zijn ‘workload specific’ en daardoor volledig geoptimaliseerd voor SAP HANA scale-out implementaties, die gebruikt worden door databases en het geheugenlimiet van een enkele server overschrijft. Fujitsu is de eerste partij met een oplossing die de hoeveelheid fysieke datalijnen nodig voor een scale-out installatie vermindert van drie of meer, naar een enkele 100 Gigabit Ethernet (GbE) verbinding. Ook neemt hierdoor het aantal verplichte switch ports, met minimaal factor drie af. Dit leidt tot een versimpeling van de installatie en het gebruik, en waarborgt een betrouwbaar en goed presterende infrastructuur die klaar is voor de volgende generatie Big Data, AI en IoT-applicaties, alsook toekomstige S/4 HANA implementaties.

Fujitsu’s aanbod is het meest uitgebreide portfolio aan oplossingen voor SAP omgevingen beschikbaar in de branche. Door voort te borduren op zijn nauwe samenwerking met SAP kan Fujitsu krachtige oplossingen aanbieden voor iedere SAP-toepassing. De verbeterde PRIMEFLEX voor SAP HANA en PRIMFLEX voor SAP Landscapes worden ‘ready-to-run’ geleverd. Dit zijn geïntegreerde systemen van vooraf gedefinieerde en geteste Intel Xeon Skylake gebaseerde bundels, bestaande uit PRIMERGY servers, opslag, netwerk connectiviteit en software-oplossingen. Dit zorgt ervoor dat bedrijven hun infrastructuur snel kunnen opzetten, makkelijk ingewikkelde SAP omgevingen kunnen beheren en zo snel waarde kunnen toevoegen aan de onderneming.

Meer informatie: www.fujitsu.com