Fujitsu en NetApp introduceren NFLEX oplossing

De NFLEX Converged Infrastructure oplossing die is ontwikkeld en wordt verkocht door zowel Fujitsu als NetApp, is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten in de EMEA-regio. NFLEX is ontworpen om de implementatie en bediening van virtuele applicatie omgevingen in datacenters te vergemakkelijken. Het aanbod bestaat uit een simpele, klaar-om-te-draaien infrastructuuroplossing voor middelgrote en grote ondernemingen.

De nieuwe oplossing biedt modulaire systeemschaling, geïntergreerd systeembeheer en single-call ondersteuning van Fujitsu en NetApp. De volledig voorgeconfigureerde oplossing stelt bedrijven in staat hun implementatie- en operationele kosten fors te verlagen en maakt toekomstige groei mogelijk door naar wens rekenkracht en opslagcapacteit flexibel op te schalen. Wanneer de werkdruk toeneemt, kan het systeem dankzij voorgeconfigureerde en volledig aanpasbare uitbreidingspakketen gemakkelijk worden uigebreid.

NFLEX

De kern van NFLEX bestaat uit de meeste recente Fujitsu PRIMERGY CX400 M4 servers en NetApp’s hybride- en geheel flash opslagsystemen. Deze single-rack reken- en opslagoplossing biedt zowel verbeterde beschikbaarheid en prestatie van de geboden diensten, die kan worden aangepast aan specifieke wensen. Zowel on-premise, in de cloud als in hybride IT omgevingen verhoogt NFLEX de prestaties en productiviteit van datacenters door tegen lagere kosten hoogwaardige IT-diensten te leveren.

Fujitsu en NetApp hebben NFLEX ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in hun achterhoofd en gebruikmakend van hun 20 jaar lange samenwerking.

Meer informatie: www.fujitsu.com