Extreme Networks rondt acquisitie Aerohive Networks af

Netwerkspecialist Extreme Networks heeft de acquisitie van Aerohive Networks, pionier in cloud-managed networking, afgerond. Daarmee zijn de nummer 2 wereldmarktleider in cloud managed wireless LAN services en de nummer 3 leverancier van enterprise networking apparatuur nu één bedrijf.

Samen met Aerohive kan Extreme klanten en partners meer keuze bieden op het gebied van cloud- en on-premise bedrade en draadloze technologie, waaronder het breedste portfolio aan draadloze LAN oplossingen in de markt op het belangrijke moment dat de markt zich op het overgangsmoment naar Wi-Fi 6 bevindt. De oplossingen worden ondersteund door een bekroond servive- en support team.

Met de acquisitie van Aerohive verstekt Extreme’s leiderschap op het gebied van Wi-Fi en NAC technologie door de toevoeging van cloud-beheerde Wi-Fi en NAC oplossingen en vult het bestaande portfolio van on-premise Wi-Fi en NAC technologie, waarmee Extreme dieper kan doordringen in belangrijke verticale markten. Ook ontstaan er talloze nieuwe kansen voor cross- en up-selling binnen de beide klantensets en kan het bedrijf beschikken over nieuwe SD-WAN mogelijkheden. Zo kunnen klanten en partners van Extreme en Aerohive een breder aanbod van software, hardware en diensten combineren om netwerken te bouwen die tegemoet komen aan hun speciale behoeften en die end-to-end gautomatiseerd kunnen worden beheerd, van de enterprise edge tot de cloud, om de volgende stappen te zetten bij hun digitale transformatie.

Meer informatie: www.extremenetworks.com