Exclusive Group breidt financierings- en leasingdiensten uit

Exclusive Capital, de financierings- en leasingafdeling van Exclusive Group, heeft vandaag een breed palet aan flexibele, innovatieve, value-added services gelanceerd, die hierdoor nu in 20 landen wereldwijd beschikbaar zijn.

Door de toenemende vraag in de markt is de uitgebreide geografische dekking in de afgelopen zes maanden verdubbeld, waarvan duizenden wederverkopers in de EMEA regio kunnen profiteren om hun transactiewaarden uit te breiden en de salescyclus te verkorten.

“Meer partners maken gebruik van de voordelen die door IT-financiering en leasingdiensten worden aangeboden die de meest recente technologische oplossingen betaalbaar maken” zegt Franck Laga, directeur van Exclusive Capital. “Met de beschikbaarheid van onze diensten op meer plaatsen kunnen wij betalingsopties lokaliseren in het kader van globale, multi-site deals. Onze diensten helpen resellers om nieuwe cloud-based verbruiksmodellen aan te pakken en klanten in staat te stellen kapitaal te behouden en te profiteren van de lage rentetarieven over de hele wereld.”

Na de lancering in Frankrijk, begin 2015, volgde een snelle groei waardoor Exclusive Capital lokale activiteiten in de Belux, DACH, Verenigd Koninkrijk, Italië en ANZ op kon nemen. De recente uitbreiding betreffen Scandinavië, Nederland, Spanje, Portugal, Turkije en het Midden-Oosten, waardoor er nu in totaal 20 landen worden bediend.

“In iets meer dan twee jaar is de schaal van Exclusive Capital gegroeid, met uitzondering van Azië, in het voetspoor dat past bij de Group; Een fantastische prestatie, maar nog steeds ‘work-in-progress’ waarvan het plan is om een echt wereldwijd aanbod te creëren” aldus Barrie Desmond, COO bij Exclusive Group. “De populariteit van onze financierings- en leasingaanbod weerspiegelt hun uitmuntende relevantie voor enterprise beslissers, waardoor ze de vanzelfsprekende keuze zijn voor slimme wederverkopers en de perfecte aanvulling vormen op onze andere value-added services.”

Meer informatie: www.ecxlusive-networks.nl