Exact voorop in beschikbaarstelling mobiele apps voor Windows 10-devices

Exact en Microsoft intensiveren hun samenwerking om de mobiele strategie voor klanten van Exact te versterken. Daartoe maakt Exact, als één van de eerste partijen in Nederland, het gehele portfolio van mobiele apps van Exact beschikbaar voor Windows 10. Om te beginnen worden de Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app gelanceerd in de Microsoft Store.

Het beschikbaar maken van de Exact business-apps voor Windows 10 faciliteert bedrijven hun mobiele strategie eenvoudig in de praktijk te brengen. De Exact-apps zorgen binnen alle lagen van een organisatie voor meer effectiviteit en efficiëntie én zorgen er daarnaast voor dat medewerkers altijd toegang hebben tot relevante informatie. Op deze manier zorgen de apps voor een verbeterde productiviteit voor klanten, medewerkers en eindgebruikers en hebben zij op elke Windows-smartphone, -tablet of -laptop dezelfde prettige gebruikerservaring.

Onderdeel van de versterkte samenwerking is dat de private cloud-propositie van Exact wereldwijd aan MKB-klanten geleverd gaat worden via het cloud-platform Microsoft Azure. Deze versterkt het cloud-aanbod van Exact door flexibele beveiliging, data privacy en betrouwbare data-opslag. Hiermee kunnen klanten gemakkelijk op- en afschalen en flexibel zijn in hun bedrijfsvoering. De architectuur van Exact sluit naadloos aan op het IaaS-aanbod van Microsoft Azure, waardoor integratie van beide systemen mogelijk is. De Exact Self Service-app, de Exact Expenses-app en de Exact CRM-app zijn heden beschikbaar in de Microsoft Store.

Meer informatie: www.exact.nl