Exact reikt Partner Awards 2015 uit

Softwaremaker Exact heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner Award-event Advisie Business Solutions uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar 2015. Het bedrijf is al jaren een belangrijke Exact-partner en won deze award al meerdere keren. Advisie ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren van branchespecifieke processen en ontwikkelt daarbij op internationale schaal software die aansluit op Exact software.

Met een wervelende show in de druk bezochte Rijtuigenloods in Amersfoort heeft Exact zijn partners bedankt voor de geleverde inspanningen in 2015. Naast de Partner van het Jaar Award werden ook de Customer Loyalty Award, de New Business Award, de Innovation Award en de Project of the Year Award uitgereikt. Het evenement stond in het teken van ‘The Winning Mood’.

De winnaars zijn geworden:

• Partner van het Jaar Award – Advisie Business Solutions
• Customer Loyalty Award – Arrix Automatisering B.V.
• New Business Award – A.B. Software & Consultancy B.V.
• Innovation Award – Parentix met CRM Companion
• Project of the year Award – TCC The Computer Company B.V. met Q-Park

Paul Ramakers, Managing Director Business Solutions van Exact: “Samen met ons enorme partnernetwerk ondersteunen we bedrijven wereldwijd bij het digitaliseren van de business. We helpen het midden- en kleinbedrijf om te groeien. We zetten onze innovatiekracht vol in, zodat klanten de kansen van een digitale wereld kunnen omarmen. Advisie Business Solutions is de terechte winnaar. Advisie heeft zich ontwikkeld over de totale breedte. Van nieuwe business tot cloud en van krachtige innovaties tot marktspecialisatie. Complexe vraagstukken van bestaande en nieuwe klanten zijn door Advisie perfect opgelost. We zijn dan ook trots Advisie onze belangrijkste award toe te kennen.”

Meer informatie: www.exact.nl