ESET Security Days 2016

Cybersecurity komt steeds hoger op de agenda van veel organisaties en dat is goed nieuws! ESET wil een bijdrage leveren aan de verbetering van uw cybersecurity strategie. Niet alleen door het leveren van producten, maar vooral door het delen van kennis. Ook dit jaar gebruiken we de ESET Security Days om experts uit de industrie samen te brengen en u te voorzien van de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity. Dit jaarlijkse, exclusieve cybersecurity evenement vindt dit jaar plaats in de informele setting van de Efteling.

Géén commerciële presentaties, alleen topsprekers van gerenommeerde bedrijven. De ESET Security Days staan voor kwaliteit en laagdrempeligheid. Dit jaar is de Efteling het decor voor dit exclusieve evenement!

De ESET Security Days biedt organisaties inzicht in de ontwikkelingen binnen de industrie en geeft o.a. antwoord op onderstaande vragen:
• Welke cybersecurity uitdagingen spelen er voor organisaties?
• Wat is de beste manier om de security binnen een organisatie op niveau te krijgen?
• Is uw organisatie voorbereid op de gevolgen van een hack?

Een greep uit het programma:
• Keynote Roel van Rijsewijk: Cyberrisico als kans
• Keynote Marijn Schuurbiers: Public Private Crime Fighting: make it happen!
• Keynote Christian Prickaerts: De hype van threat intelligence
Dit is slechts een kleine greep uit de presentaties van deze dag. Klik hier voor het volledige programma.

Voor wie?
CEO’s, CI(S)O’s, CFO’s, Risk Managers, ICT-Managers, cybersecurity experts en professionals verantwoordelijk voor het beschermen van bedrijfsinformatie of de bedrijfscontinuïteit.

Deelname is kosteloos. Klik hier om u aan te melden!