Electronics & Telematics sluit reseller overeenkomst met Stay Online

Value added distributeur E&T heeft een resellerovereenkomst gesloten met StayOnline, een Amerikaanse ontwikkelaar en producent van een breed scala aan power cords en gerelateerde producten. Het familiebedrijf Stay Online heeft zich sinds 1987 toegelegd op het fabriceren van connectiviteitsproducten, hoofdzakelijk op het gebied van stroomdistributie.

Kwaliteit, maatwerk en een concurrerende prijs vormen hierbij de belangrijkste pijlers. Het bedrijf ontwerpt en produceert niet alleen onder de eigen merknaam, maar is daarnaast ook OEM leverancier voor merken als Raritan, Emerson en APC. Begin 2015 is een Europees magazijn geopend in Praag.

De power cords van Stay Online worden voornamelijk toegepast in ICT-ruimtes en datacenters en als aansluitsnoer voor actieve apparatuur. Doordat de power cords tevens leverbaar zijn met het secure-lock mechanisme wordt voorkomen dat er bij onderhoudswerkzaamheden per ongeluk een power cord wordt losgetrokken.

Stay Online levert alle standaard power cords, zoals C13-C14, C19-C20 en Schuko, maar kan in samenwerking met E&T alle gewenste uitvoeringen en lengtes fabriceren.

Meer informatie: www.etconnect.com