Efficiënter werken, communiceren en beheren met innovaphone myApps

Het universele werk- en communicatieplatform myApps bevat apps om mee te communiceren, werken en beheren. Alle belangrijke hulpmiddelen die nodig zijn voor een comfortabele afhandeling van het dagelijkse werk komen hier in een uniform framework samen. De IP-telefonie en Unified Communications-oplossing innovaphone PBX vormt de basis en de apps voegen hier verdere functionaliteiten aan toe. Hierdoor worden de innovaphone IP-telefonie en UC-oplossing onafhankelijke maar perfect geïntegreerde componenten van het innovaphone myApps platform. De complete oplossing is met alle functies zowel on-premises als in de cloud beschikbaar.

Werken met innovaphone myApps

Bedrijven willen hun medewerkers efficiënte workflows, eenvoudige en snelle communicatie en een compleet overzicht van alle applicaties bieden. myApps is een universele werkomgeving die niet alleen overal en altijd maar ook op elk apparaat – pc, laptop, smartphone, tablet – gebruikt kan worden. De oplossing kan individueel worden aangepast aan de behoeften van elke medewerker en elke afdeling:  Elke gebruiker heeft toegang tot de apps die hem door de beheerder zijn toegewezen.

Communiceren met innovaphone myApps

myApps geeft medewerkers de flexibiliteit om zelf voor iedere situatie de meest geschikte manier van communiceren te kiezen – een audio- of videogesprek, een snel gesprek per chat of een conferentie met application sharing. Of het nu op kantoor, de thuiswerkplek of onderweg met een mobiel toestel is – myApps past zich optimaal aan de behoeften van iedere gebruiker aan.

innovaphone myApps voor beheerders

Een nieuw communicatieplatform moet ook eenvoudig te configureren en te beheren zijn, en de beheerder in staat stellen nieuwe medewerkers snel en eenvoudig te integreren. innovaphone myApps biedt een groot aantal apps voor installatie, beheer en configuratie en alle taken kunnen in een centrale client worden uitgevoerd – overal vandaan.

innovaphone myApps voor ontwikkelaars

Communicatie en werkprocessen kunnen per bedrijf sterk verschillen. En daarmee ook de behoefte aan specifieke apps. De volledig open en uitbreidbare myApps platformarchitectuur biedt bedrijven alle middelen om eigen apps te ontwikkelen en in het systeem te integreren en geeft toegang tot alle interfaces en protocollen die ook worden gebruikt voor de innovaphone apps.

Meer weten over innovaphone myApps? Ga naar www.innovaphone.com