DXC Technology nieuwe naam voor CSC-HPE Enterprise Services combinatie

DXC Technology is de nieuwe naam voor de fusiecombinatie van CSC en HPE Enterprise Services. Het nieuwe bedrijf wordt beursgenoteerd in aan de NYSE. Er werken in totaal 165.000 medewerkers wereldwijd die samen zorgen voor een gemiddelde jaaromzet van 26 miljard dollar. Daarvoor zijn bijna 6.000 klanten in meer dan 70 landen verantwoordelijk.

De leiding van DXC Technology is in handen van voormalig CSC topman Mike Lawrie; zijn counterpart Mike Nefkens bij HPE Enterprise Services wordt verantwoordelijk voor verkoop en business development.

De formele afronding van de fusie staat gepland voor 3 april a.s. “Met als missie het begeleiden van klanten op het digitale transformatiepad zal DXC Technology worden gezien als katalysator die klanten in staat stelt om de voordelen te plukken van de snel veranderende technologieën,” aldus Lawrie. “Het merk DXC Technology is gebouwd op basis van vertrouwen, transformatie en een niet aflatende drive om klanten te helpen groeien door verandering. We gaan ervoor om meer klantwaarde te creëren, ook voor partners en aandeelhouders, en meer doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers te scheppen.”