Van Domburg Partners exclusief AV distributeur van LedGo Interior Panels

Met ingang van augustus 2017 heeft Van Domburg Partners, de grootste value add distributeur van audiovisuele oplossingen voor de zakelijke markt, haar signage portfolio uitgebreid met LedGo Interior Panels.

LedGo produceert unieke hoge resolutie resolutie LED panelen die de mogelijkheid geven om plafonds in bijvoorbeeld Retail of corporate omgevingen te transformeren in een unieke beleving met bewegende content. Door de unieke eigenschappen kan het paneel geïnstalleerd worden in bestaande systeemplafonds.

Ed van Domburg, CEO bij Van Domburg Partners: “Met LedGo interior panels zijn wij in staat om een unieke signage oplossing te bieden voor de Retail en corporate markt. Een mooie en vernieuwende aanvulling op ons Digital Signage portfolio binnen Van Domburg Partners.”

Over Van Domburg Partners

Van Domburg Partners is in Nederland de grootste value added distributeur van audiovisuele oplossingen voor de zakelijke markt. Van Domburg Partners voert een ruim portfolio aan toepassingen voor meerdere marktsegmenten.

Met onze ruime ervaring brengen wij partners bij elkaar en creëren nieuwe inzichten m.b.t. innovatieve projecten op het gebied van Digital Signage, Presentation en Collaboration. Onze support laat zich het best omschrijven met het 4K-principe: klant, kennis, kwaliteit en korte levertijd. Het team van Van Domburg Partners werkt met volle passie en inzet om deze kernwaarden waar te maken.

Over LedGo Interior Panels

LedGo Interior Panels stelt u in staat een (systeem) plafond te creëren dat volledig bestaat uit LED panelen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ieder interieur in een ervaring te veranderen door het gebruik van bewegende beelden. Speel video, animatie of film af zoals het bedoeld is met dank aan de unieke hoge resolutie LED panelen. Ontwerp en productie door LedGo.

Marco Verhoek, managing director van LedGo: “door de samenwerking met Van Domburg Partners heeft LedGo voor de de distributie binnen de AV markt in Nederland de juiste partner verkregen om de LedGo Interior Panels en de verdere toekomstige eigen innovaties in de AV markt te presenteren en te distribueren.