Virtual Data Centre Interoute beschikbaar via ArrowSphere

Clouddienstverlener Interoute biedt in samenwerking met Arrow Electronics zijn Virtual Data Centre (VDC) aan via ArrowSphere, het online platform dat cloudserviceproviders verbindt met resellers.

Het Infrastructure as a Service-aanbod (IaaS) van Interoute VDC is voor resellers beschikbaar via Arrow ECS, de business-tak van Arrow. Dankzij de nieuwe samenwerking kan het sterke resellernetwerk van Arrow in de EMEA-regio nu tegemoetkomen aan de groeiende vraag van middelgrote organisaties naar een bewezen, veilige en schaalbare IaaS-oplossing. Organisaties hoeven zo niet langer zelf te investeren in cloudcapaciteit.

Arrow verwacht veel van de toevoeging van Interoute VDC aan ArrowSphere. Eric Taillard, VP Cloud EMEA van Arrow ECS: “ArrowSphere biedt resellers een online multi-tier platform, dat alle elementen van de cloud samenbrengt. Infrastructure as a Service is een cruciaal onderdeel van het cloud-ecosysteem. Met de toevoeging van het Interoute Virtual Data Centre kunnen we onze solution providers een extra instrument bieden om succesvol te zijn in de cloudmarkt.”