[VIDEO] Distributeurs Summit 2018

Op 13 februari vond in Huis Oudegein in Nieuwegein de tweede editie van de door ChannelConnect georganiseerde Distributeurs Summit 2018 plaats. Naast een uitgebreid verslag in ChannelConnect Magazine nummer 2 die op 23 maart a.s. op de mat valt, besteden we ook met video aandacht aan deze zeer geslaagde bijeenkomst, waar een representatieve doorsnede van het Nederlandse distributielandschap aanwezig was:

 

Frans Ditmer, Director Sales & Marketing van ALSO Nederland, Harold Bax, Director Business Development van Copaco Nederland, Berry van Waayenburg, Managing Director van Exclusive Networks, Eric Segers, VP Ingram Micro Benelux en MD Nederland, Arthur de Klerck, Regional Sales Director van Nuvias, Cees Quirijns, Chief Operating Officer van Portland, Peter Jansen Country manager Tech Data Nederland, en Stephan Derksen, Managing Director Xeptor IT Distribution.

In deze video-impressie komen gespreksdeelnemers kort aan het woord. In de komende weken zetten we ook de integrale video-interviews die we met een aantal executives hebben opgenomen, online.

Op 6 maart vindt de tweede editie van de Telecom- en VoiP Summit plaats, wederom op Huis Oudegein.