Tech Data voegt zakelijke notebooks toe aan Asus portfolio

Distributeur Tech Data Nederland heeft haar assortiment uitgebreid met de lijn ASUSPRO notebooks voor zakelijke gebruik. ASUSPRO notebooks zijn ontworpen om kleine tot middelgrote bedrijven te ondersteunen met betaalbare en toch volledig functionele pc’s voor werk en productiviteit.

“We zijn erg blij met het nieuwe samenwerkingsverband”, aldus Alexander Blok, Sales Manager van ASUS in Nederland. “Tech Data is een belangrijke distributeur voor Nederland, die zijn expertise als distributeur van ASUS systemen in Nederland inmiddels heeft bewezen. We hebben er alle vertrouwen in dat het door de samenwerking op het gebied van zakelijke notebooks het merk ASUS ook in Nederland een groei zal laten zien.”

Dave Schmitt, Business Unit Manager PC systems bij Tech Data Nederland B.V. over de samenwerking: “ASUS is een waardevolle aanvulling op ons assortiment pc systemen. Dankzij het brede scala bedient ASUS momenteel zowel het professionele marktsegment als het consumentensegment. We zien een groot potentieel en toegevoegde waarde voor Tech Data en haar klanten.”

ASUSPRO notebooks zijn ontworpen om kleine tot middelgrote bedrijven te ondersteunen met betaalbare en toch volledig functionele pc’s voor werk en productiviteit, met name voor ondernemingen die geen managed IT-omgeving willen. Ze bieden volledige betrouwbaarheid, voldoen aan veel hogere industriestandaarden dan andere notebooks in valproeven, scharnier cyclustests en paneel druktests. Productiviteit wordt bevorderd door nieuwe 3e generatie Intel Core-processors, terwijl de exclusieve ASUS Super Hybrid Engine II tot 14 dagen stand-by levert. Er wordt automatisch een data back-up gemaakt zodra de acculading onder de 5 procent komt. Voor extra veiligheid verwijdert ASUS SecureDelete vertrouwelijke bestanden volledig.

Meer informatie: www.techdata.nl